Η εταιρία

Ποιοι ειμαστε

Καινοτομικά προϊόντα τεχνικού λογισμικού και εκπαίδευσης

41 Χρονια εμπειριας αναπτυξης καινοτομικων προϊοντων

Η π-SYSTEMS International ΑΕ είναι εταιρεία έρευνας και ανάπτυξης καινοτομικών προϊόντων τεχνικού λογισμικού για κτιριακές μελέτες και τεχνικά έργα, καθώς και υπηρεσιών υποστήριξης, εκπαίδευσης και επιμόρφωσης μηχανικών, σε θεωρητικά και πρακτικά θέματα της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Ιδρύθηκε το 1982 από τον Απόστολο Κωνσταντινίδη και τους Συνεργάτες του, με σκοπό να εξερευνήσει και να αξιοποιήσει τις δυνατότητες των μικροϋπολογιστών στον αυτοματισμό της κτιριακής μελέτης, βασισμένης στην σύγχρονη Ολιστική αντίληψη και τις πλέον προηγμένες υπολογιστικές και σχεδιαστικές τεχνικές CAD.

Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας, σύμφωνα με τις δυνατότητες του υπάρχοντος hardware, η οποίες και ενσωματώνεται στα προϊόντα της εταιρείας. Οι νέες καινοτομικές εφαρμογές της Εικονικής Πραγματικότητας πάνω στη στερεοσκοπία και στα ευφυή interfaces υποστηρίζονται από ισχυρές διεθνείς πατέντες (worldwide patents).

Σήμερα η π-SYSTEMS S.A. καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του φάσματος των εργασιών του Μηχανικού με μια ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ΣΤΑΤΙΚΩΝ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ .

pi_systems_about_1

H π-SYSTEMS A.E. ξεχωρίζει στην Ελληνική αγορά έχοντας:

Ενσωματώνοντας όλα τα παραπάνω τόσο στα προϊόντα της αλλά και στις προσφερόμενες υπηρεσίες της, η π-SYSTEMS γίνεται αναμφισβήτητα ο επιστημονικός συνεργάτης που ο κάθε μηχανικός της πράξης χρειάζεται.

Αθήνα

Ευτυχίδου 3 – 116 35

Θεσσαλονίκη

Μεγ. Αλεξάνδρου 12 – 551 34

41

Χρoνια εμπειρiας

Επισκεφτείτε τo νέo μας e-shop

Κέντρο Εκπαίδευσης

Επισκεφτείτε τo κέντρο εκπαίδευσης για δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό