Player Υψηλής Ευκρίνειας


Για να παρακολουθήσετε τo video πρέπει να έχετε εγκατεστημένη
την τελευταία έκδοση του Adobe Flash Player.
Κάντε κλικ στο "downoload now" για να τον εγκαταστήσετε.

Πρέπει επίσης να έχετε ενεργοποιημένη την javascript.

Οδηγίες

Για να κλείσετε τον player πατήστε το κουμπί που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία του video player.
Μπορείτε να δείτε το video σε όλη την οθόνη κάνοντας κλικ στο κουμπί που βρίσκεται στην μπάρα στο κάτω μέρος του player.

Εάν ο υπολογιστής σας έχει δυσκολία να παρουσιάσει το video χωρίς διακοπές δοκιμάστε τον Player Χαμηλής Ευκρίνειας

PDF Εκτύπωση E-mail

Η π-SYSTEMS International ΑΕ είναι εταιρεία έρευνας και ανάπτυξης Καινοτομικών Προϊόντων Τεχνικού Λογισμικού για κτιριακές μελέτες και τεχνικά έργα, καθώς και Υπηρεσιών υποστήριξης, εκπαίδευσης και επιμόρφωσης μηχανικών, σε θεωρητικά και πρακτικά θέματα της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Ιδρύθηκε το 1982 από τον Απόστολο Κωνσταντινίδη και τους Συνεργάτες του, με σκοπό να εξερευνήσει και να αξιοποιήσει τις δυνατότητες των μικροϋπολογιστών στον αυτοματισμό της κτιριακής μελέτης, βασισμένης στην σύγχρονη Ολιστική αντίληψη και τις πλέον προηγμένες υπολογιστικές και σχεδιαστικές τεχνικές CAD.

Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας, σύμφωνα με τις δυνατότητες του υπάρχοντος hardware, η οποίες και ενσωματώνεται στα προϊόντα της εταιρείας.

Οι νέες καινοτομικές εφαρμογές της Εικονικής Πραγματικότητας πάνω στη στερεοσκοπία και στα ευφυή interfaces υποστηρίζονται από ισχυρές διεθνείς πατέντες (worldwide patents).

Σήμερα η π-SYSTEMS S.A.  καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του φάσματος των εργασιών του Μηχανικού με μια ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων  ΣΤΑΤΙΚΩΝ,  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ και ΒιοΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ.

Με τα προγράμματά της εργάζονται, σήμερα, πάνω από 3700 Έλληνες Μηχανικοί.

H π-SYSTEMS A.E. εδώ και 25 χρόνια ξεχωρίζει στην Ελληνική αγορά έχοντας:
1. Υψηλό επίπεδο Τεχνογνωσίας

 • Γνωρίζει καλά το αντικείμενο της μελέτης κτιριακών έργων από οπλισμένο σκυρόδεμα,
 • Γνωρίζει καλά την κατασκευή του σκελετού των κτιρίων από οπλισμένο σκυρόδεμα
 • Κατέχει την πείρα από την βιομηχανοποίηση των ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΩΝ ΘΩΡΑΚΩΝ που δίνει ιδανική λύση στο κρισιμότερο στοιχείο του οπλισμού που είναι οι συνδετήρες,
 • Έχει την πείρα επέμβασης τόσο στην αγορά με διάχυση της γνώσης, όσο και στα Νομοθετικά δρώμενα, με παρέμβαση στη δημιουργία κανονισμών για το οπλισμό,

2. Αξιόπιστη Επιστημονική Υποστήριξη - Τεκμηρίωση

 • Κατέχει την επιστημονική υποστήριξη του ιδρυτή και Προέδρου της, Απόστολου Κωνσταντινίδη, γνωστού στους περισσότερους μηχανικούς από το συγγραφικό του έργο,
 • Έχει συμβάλει στην εκπαίδευση των περισσοτέρων εν ενεργεία μηχανικών με τα βιβλία του Απόστολου Κωνσταντινίδη,
 • Έχει συμβάλει στην εκπαίδευση των εργοδηγών και των σχεδιαστών που φοιτούν ή έχουν φοιτήσει στα Τ.Ε.Ε., γράφοντας τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το οπλισμένο σκυρόδεμα,

3. Προσανατολισμό στις ανάγκες του Σύγχρονου Μηχανικού

 • Έχει χιλιάδες πελάτες μηχανικούς που εκτελούν τις μελέτες τους με την σειρά των Στατικών Προγραμμάτων της,
 • Κατέχει άριστες σχέσεις με τον εκάστοτε πελάτη της προσφέροντας του αξιόπιστες λύσεις και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στα μέτρα του.
 • Είναι προσανατολισμένη στην συνεχή δημιουργία αξίας για το πελάτη της, βελτιώνοντας συνεχώς την απόδοσή του με τη χρήση λογισμικού της.
 • Και κυρίως έχει πρώτη επενδύσει στη δημιουργία αξίας στον πελάτης της ακόμα και μετά την αγορά του εκάστοτε λογισμικού της, με την οργάνωση του τμήματος υποστήριξης από έμπειρους και καταξιωμένους Μηχανικούς ( After Sales Support ).

Ενσωματώνοντας όλα τα παραπάνω τόσο στα προϊόντα της αλλά και στις προσφερόμενες υπηρεσίες της, η π-SYSTEMS γίνεται αναμφισβήτητα ο επιστημονικός συνεργάτης που ο κάθε Μηχανικός της Πράξης χρειάζεται.

 

H π-SYSTEMS A.E. είναι πιστοποιημένη από την TUV Hellas και την TUV GmbH για το πρότυπο Ποιότητας ISO 9001:2000

Στόχος της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια είναι η άμεση ανταπόκριση της στις ανάγκες των πελατών της εκάστοτε γεωγραφικής περιοχής.

Η εταιρεία έχοντας ιδιόκτητα γραφεία στην Αθήνα (Δίπλα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο)  είναι σε θέση, συνεχόμενα, να γνωρίζει και να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών της σε κάθε γεωγραφική περιοχή της χώρας, προσφέροντας τους υψηλές υπηρεσίες.